Gràcies a tots i a totes els que han confiat en el nostre projecte. Gràcies a tots els nostres votants.

Des del Bloc-Esquerra Unida Compromís pel Puig volem deixar constància que els vots que hem rebut serviran per garantir un govern a favor de la transparència i la participació ciutadana i contra les decisions unilaterals i fosques, un govern a favor dels ciutadans i el medi ambient i contra la corrupció i la urbanització descontrolada; a favor d’un govern municipal eficient i estable i en contra de l’empitjorament dels serveis públics i la paràlisi de l’administració.

En definitiva, un govern de progrés, un govern valencianista i d’esquerres.

No sols posarem tots els nostres esforços per aconseguir aquests objectius, sinó que estem plenament capacitats per assolir-los.Tant per l’esforç que dedicarem com per la vàlua personal dels nostres dos regidors, Vicent Porta Carreres i Marc V. de Luis Gil. I també, hem de reconéixer-ho, pel recolzament públic que hem obtingut a través de les eleccions.

Els vots al Bloc-Esquerra Unida Compromís pel Puig són l’única garantia real, com hem demostrat en anteriors legislatures i continuarem demostrant en aquesta, per a millorar el poble i fer-lo més humà, més habitable, més agradable; per a fer-lo millor per a tots nosaltres.

Formem, i ho afirmem amb tota la humilitat del món, el millor equip per al Puig. I els nostres esforços es dirigiran, ho afirmem també amb tota la contundència, a millorar la qualitat de vida de totes les ciutadanes i tots els ciutadans del Puig.

Per això, pel nostre poble, gràcies per confiar en el Bloc-Esquerra Unida Compromís pel Puig.