Vicent Porta, portaveu municipal del BLOC-EU-Compromís pel Puig, ha denunciat publicament l’actitud discriminatòria del PP davant de tots els ciutadans que no tenen faena, així com el seu intent d’enganyar la població volent fer creure que ha creat llocs de treball. “Ara per ara només ofereixen faena a l’ajuntament a aquells que cauen bé als concejals que el controlen”, ha manifestat el regidor de Compromís pel Puig.

Així, Vicent Porta ha posat de manifest que no hi ha bossa de treball a la qual puguen accedir tots els parats del poble que ho necessiten, i que les contractacions que han fet no han tingut cap control democràtic per part dels partits de l’oposició ni dels sindicats, de manera que no han pogut comprovar que hi ha hagut igualtat d’oportunitats. Només “amics, afiliats i familiars”, i “a dit”, han sigut col·locats a l’ajuntament.

El BLOC-EU-Compromís pel Puig exigeix que tots els que necessiten un treball puguen accedir a ell, de manera imparcial i sense cap classe de discriminació. Només amb una bossa de treball constituïda amb criteris objectius i amb un control democràtic per part de tots els agents socials es pot garantir que no siga discriminat ningú. El PP han fet contractacions il·legals i en contra dels criteris tècnics, comprometent, a més, futures corporacions municipals. I, a més, és molt important que tot el poble sàpiga, a més, que eixos contractes, “si s’hagueren fet  seguint uns criteris democràtics, hagueren beneficiat a més persones”.

Per altra banda, el PP, ha afirmat Vicent Porta, s’ha atribuït el mèrit de cursos, tallers i programes d’inserció laboral, com si en el Puig mai no n’hi haguera hagut. Només gràcies al magnific treball i la professionalitat de l’oficina de l’ADL, l’Agència de Desenvolupament Local, s’està preparant, perquè puguen trobar treball, a nombrosos habitants del Puig, tot buscant solucions i reclamant i exigint plans de millora, sense mirar de quin color és, al govern valencià  i al de l’estat.

A l’equip de govern de PP, ha conclòs el regidor del  BLOC-EU-Compromís pel Puig, només podem reconéixer-li un mèrit: el de “fer-se propaganda i atribuir-se mèrits que no li corresponen”.