Amb la presència de nombrosos afiliats i simpatitzants, la presentació de la candidatura ha estat tot un èxit. El regidor i candidat a alcalde, Vicent Porta, i Maria Saldaña, que ocupa el segon lloc, estigueren acompanyats tot el temps pel també regidor Marc Luis, el qual, en aquesta ocasió, ha preferit anar en una posició posterior. Vicent Porta i Maria Saldaña, que varen ser introduïts per Imma Plantada i Vicent Ferrer, dirigiren unes paraules als assistents.

“Compromís -va explicar Maria Saldaña- és el nom sota el qual ens unim per afrontar aquestes eleccions. El ciutadà i el poble són el nostre compromís, de manera que hem de promoure la seua participació, això és incentivar la democràcia, i fer-ne un objectiu, una lluita, un projecte de treball constant en els seus principis i sòlid en els seus fonaments”.

Per la seua banda, Vicent Porta manifestà la necessitat de revisar el “planejament urbanístic, per que servisca als interessos de la població i no als especuladors”. A més, apunta diverses propostes, com la participació ciutadana, “mitjançant, entre altres coses, l’elaboració participativa dels pressuposts municipals, que siguen els veïns i veïnes qui decidisquen en què i com s’invertixen els diners.” o, també, de que cal “crear una borsa de treball pública, democràtica i transparent”. Una intervenció que acabà amb unes paraules d’il·lusió, que va transmetre a tots els assistents.