“La nostra acció política per a la propera legislatura se centrarà en donar solucions a l’atur i a la crisi econòmica. En conseqüència, totes les mesures que prendrem estaran orientades a milorar l’economia del poble i es basaran en un principi comú d’austeritat per eliminar despeses corrents innecessàries i millorar les prestacions i els serveis públics. Tenim l’equip, tenim els projectes i allò més important per a fer-ho realitat: comptem amb tu.” Vicent Porta, candidat a l’alcaldia del Puig.

El Puig pot ser el motor econòmic de la comarca.  Per la seua situació privilegiada, el seu dinamisme i la seua signifi cació històrica. Només cal un Ajuntament que s’ho crega i empre les eines adequades.

POBLE EMPRENEDOR

1. Impulsarem un Parc Industrial de baixa intensitat a la banda de dalt de l’estació amb el consens de les forces socials.

2. Potenciarem els sectors econòmics més productius i innovadors.

3. Per frenar la caiguda dels llocs de treball anem a intensifi car les inversions productives.

4. Realitzarem accions per fomentar el consum dins del poble, publicitar els comerços locals i acondicionar els espais que els envolten.

5. Potenciarem l’educació, la innovació i la tecnologia com a factors de creació de llocs de treball.

6. Crearem la borsa de treball i la gestionarem amb criteris tècnics de transparència i objectivitat.

7. Crearem plans específi cs per a la inserció laboral dels joves.

8. Recolzarem els autònoms i la xicoteta empresa: moratòria fiscal i/o de llicències per potenciar les contractacions laborals.