Avui és capvespre del dia de reflexió i no volem demanar-te el vot. Però ha ocorregut un fet molt greu que no podem deixar passar. Emparant-se en què finalitzava la campanya electoral i la nostra capacitat de resposta està limitada legalment, el PP va distribuir per la vesprada un pamflet amb insinuacions contra el nostre regidor Vicent Porta. Venia signat per un anònim i suposat “exsimpatizante” nostre. Tenim testimonis que van veure treballadors de l’ajuntament repartint-lo.

Atacant la persona de Vicent Porta el que pretén el pamflet és qüestionar la trajectòria política del Bloc i de Compromís. Per això volem deixar ben clar que:

– Si alguna cosa ha caracteritzat i caracteritzarà la nostra trajectòria a l’Ajuntament és que hem sigut sempre i en totes les nostres actuacions polítiques INTRANSIGENTS amb l’especulació urbanística.

– Com que les paraules se les emporta el vent, podem demostrar-ho amb FETS: en els 12 anys que portem a l’Ajuntament hem aconseguit paralitzar totes les macro requalificacions urbanístiques que han volgut imposar tant el PP com el PSOE i el nostre vot sempre ha anat en el sentit d’oposar-se i de racionalitzar els pocs PAI que han aconseguit aprovar.

– De fet podem afirmar, i bé que ho saben al PP i ens odien per això, que ha sigut gràcies a nosaltres que el Puig ara no està iga envoltat per milers d’edificis fantasma, a mig construir o abandonats i centenars de famílies i empreses entrampades en ells. Les cases i pisos sense vendre que actualment hi ha al poble són una broma comparada amb el que podria haver ocorregut sense la nostra presència a l’Ajuntament.

– Tot això ho hem hagut de fer a costa de guanyar-nos enemistats irreconciliables, odis sicilians i la incomprensió d’una part del poble. Hi ha molta gent que ens odia pels diners que creuen que han deixat de guanyar pel nostre posicionament urbanístic.

– Amb la seua ridícula denúncia, el PP creu que tots els veïns del poble som de la seua condició. No comprenen que puga haver gent que, tenint terres i propietats, no haja volgut MAI especular amb elles. El temps ha acabat donant-nos la raó: l’expansió urbanística era pa per un dia i fam per demà, com ho ha demostrat la punxada de la bambolla urbanística que ha entrampat a tantes famílies i és la causa principal de l’actual crisi econòmica.

– Podent haver optat per prendre altres decisions, Vicent Porta ha actuat sempre EN CONTRA de l’especulació urbanística. I això és un fet que l’HONORA i ens fa ORGULLOSOS de ser representats per ell. Sabem, perquè ens ho diuen, que als altres partits hi ha militants que s’avergonyeixen dels regidors que han tingut. NOSALTRES ANEM AMB LA CARA BEN ALTA.