Només a COMPROMÍS hi ha una autèntica voluntat de servei al ciutadà i de treball pel Puig. Un èquip amb una ètica inquebrantable.

Però mentre uns, des de la representació que ens han atorgat els ciutadans, treballem per millorar el poble, què fan els altres. Ens trobem amb un PP que no deixa de fer propanganda de què bo què és. Però en realitat han estat tres anys sense fer res i ara, a tres mesos escassos de les eleccions, asfalten carrers, posen pantalles gegants pel carrer, inicien la remodelació del centre de salut,… Amb la que està caient, amb les administracions públiques sense diners, i ells, què bé que administren els nostres impostos! Administren? Bé? Ah, se’ls ha oblidat dir que no tenen diners i han demanat un crèdit de 5.000.000 € (sí, sí, has llegit bé, cinc milions d’euros!).

Què sabrà, però, d’administrar els béns públics un alcalde que ho és a causa dels vots d’uns trànsfugues? I que a pesar d’això no l’han tirat del PP! Però qui l’ha de tirar, si el que mana al seu partit ni ha vist mai l’ètica ni sap què és!

Per això, us recomane que invertiu un parell de minuts en veure, i escoltar, el vídeo que trobareu al següent enllaç:

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/02/24/opinion/1298567759.html

… cal reconéixer que P. J. Ramírez és un bon conseller.