Info

El Bloc i Iniciativa hem constituït la coalició Bloc-Iniciativa: Coalició Compromís pel Puig per concórrer a la propera cita electoral del dia 27 de maig.

Volem un Puig més just, més lliure, més modern, més verd i més valencià. Estem convençuts que hi ha molts aspectes de la teua vida quotidiana, com trobar un treball i un habitatge digne, l’educació dels fills i el futur dels joves, que es poden millorar mitjançant una política més acostada als problemes de tots nosaltres.

Si ens dones la teua confiança anem a esmenar i corregir les malifetes dels anteriors equips de govern, com són la manca de vivendes de protecció oficial (VPO), els desgavells urbanístics presentats en la Conselleria i retirats per falta de consens i pel seu excessiu sobredimensionament, la paralització de la 2a planta del Centre de Salut i el consegüent dèficit de serveis sanitaris (quin miracle que ara, a tres mesos de les eleccions, hi haja algun treballador fent soroll),  …

L’equip de govern PP-PIP (abans Unión Valenciana i a partir d’ara no sé sap) s’ha caracteritzat per la seua inoperància, pel “fer i desfer com el matalasser”. De segur que ara, en campanya electoral, tornen a prometre tot el que no han fet en quatre anys.

I en quant al PSOE, tant quan ha governat com des de l’oposició, ha sigut incoherent i s’ha caracteritzat per unes lluites internes en què s’han posat els interessos personals per davant dels del poble. Gram part dels problemes del Puig han estat condicionats per la contínua aparíció de trànsfugues procedents d’aquest partit.

Ara demanem el teu recolzament per garantir una política d’esquerra, basada en un creixement sostenible, la participació ciutadana, la transparència i l’eficàcia en la gestió, i l’estabilitat en el govern municipal.

No podem continuar amb les actuals polítiques neoliberals, que actuen a l’esquena del poble. Cal compatibilitzar el creixement econòmic amb la protecció efectiva del medi ambient. Elements com l’urbanisme o el teixit industrial (els polígons, els comerços) han de contribuir perquè el Puig siga un poble amb una millor qualitat de vida.

La coalició Bloc-Iniciativa ha preparat un programa dedicat a resoldre els problemes del Puig i la seua gent. L’urbanisme o la platja, l’agricultura, els equipaments i els serveis socials, la sanitat, l’educació i la cultura, la recuperació del nostre patrimoni històric són aspectes dels quals hem de parlar però, més encara, treballar per ells.

Estem segurs que a l’hora de decidir el futur de l’Ajuntament i del Puig pensaràs en la gent que entén el seu treball com un compromís ètic en la defensa del benestar i dels drets i llibertats de tothom.