EL BLOC DEMANA QUE L’ESTAT DOBLE LA SEUA INVERSIÓ EN EL PAÍS VALENCIÀ

El secretari general del BLOC, Enric Morera, ha presentat aquest matí les esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2009 que ha presentat la seua formació a través del Grup Parlamentari de Convergència i Unió al Congrés dels Diputats. Morera, que ha estat acompanyat del secretari de Política Econòmica del BLOC, ha destacat que el PSOE, com abans el PP, marginen el País Valencià. De fet, Rafael Beneyto ha explicat que les esmenes que presenta el BLOC van encaminada a augmentar fins a 700 milions d’euros les inversions territorialitzades de l’Estat en el País Valencià, ja que en en l’actual projecte de llei aquesta es situen només en els 404 milions d’euros. Beneyto ha destacat que demanem 100 milions d’euroa més en projectes ferroviaris, 100 més en carreteres, 10 milions en seguretat ciutadana, 9 en cultura i 77 en altres partides diverses a fi d’arribar al 8% d’inversions regionalitzades, que és el mínim que poden exigir, “ni molt menys la quantitat òptima que hauria de situar-se en els 10-11% per PIB i població”.

Vos adjuntem en document pdf un resum de totes les esmenes al PGE. Com podeu observar les infraestructrures són una de les nostres prioritats. Obres que porten retard i que, des del BLOC, volem que s’avancen el més prompte possible i que no vagen allargant-se en el temps. Podeu clicar: Esmenes_BLOC_PGE_2009.pdf

http://www.bloc.ws/index.php/bloc/extended/el_bloc_demana_que_lestat_doble_la_seua_inversi_en_el_pas_valenci/

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *