Ja podeu consultar el primer Infocompromís del Puig

Amb una cita del lingüista i pensador nord-americà Noam Chomsky encetem el primer número de l’Infocompromís del Puig. Amb esta publicació impresa, que aspirem a fer-la periòdica, apostem decididament per l’esperança col·lectiva. Front el pensament únic del cinisme, la hipocresia i el “tots són igual”, estem convençuts que la política, la justícia i la dignitat poden retornar al Puig. També desvelem el sou i els sobresous en forma de dietes que cobra l’alcalde Tolosa i desmuntem les mentides del PP del Puig sobre l’oposició. Davant la inminent reforma de l’Administració Local, que amenaça amb llevar-li competències als ajuntaments que viuen per damunt de les seues possibilitats, proposem una recepta urgent i inevitable per aturar l’actual despilfarro municipal. Esperem els vostres comentaris i propostes. Sense vosaltres, el demà no és possible!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *