Un 10 % de vots, un 100 % de gràcies.

Un gran èxit gràcies a tots!

Amb Primavera Europea hem aconseguit que el nostre candidat, Jordi Sebastià, ens represente al Parlament Europeu. Un 10 % de ciutadans del Puig han recolzat la candidatura. A tots ells, un 100 % de gràcies.

Reproduïm la carta d’agraïment del nou europarlamentari:

Amigues i amics,

A Compromís hem aconseguit una nova fita: hem entrat al Parlament Europeu! Allò que fa pocs anys ens semblava unsomni (a mi encara m’ho pareix) ho hem fet realitat gràcies a la suma d’il·lusions i esforços amb què cada dia construïm este projecte de cooperativa política.
Totes i tots ens hem implicat en esta campanya al màximperquè sabíem que era un punt d’inflexió per al canvi amb vista ales pròximes eleccions autonòmiques i municipals. Esta serà la nostra següent fita: 2015. Per això hem d’estar encoratjats, unitsi preparats. Tenim per davant un any de treball molt dur per consolidar Compromís com l’alternativa real al bipartidisme.
Hem de fer fora de totes les institucions i governs aquells austericidesi corruptes que estan empobrint les nostres famílies, que estan saquejant les arques públiques per repartir-se el pastís amb els poderosos, que estan esprement els nostres recursos naturals, i un fum més de malifetes que perpetren. Aconseguirem fer-los fora, com ja ho estem fent, amb la nostra faena diària als col•lectius, als ajuntaments, a les diputacions, a les Corts, al Congrés i ara també a l’Europarlament. I sempre amb les nostres senyes d’identitat per davant: la democràcia, la transparència, l’honestedat, la humiltat, el valencianisme i el somriure.
M’emporte a Europa la maleta carregada de propostes,reivindicacions i demandes. No vull deixar-me’n cap i en vull sumar més. Som un instrument de democràcia participativa, per això vos convide que em feu arribar qualsevol dubte, denúncia,queixa o iniciativa. Ens les pròximes setmanes habilitarem els instruments perquè puga recollir i elaborar totes les propostes,així com fer ús del web VolemSaber.com, un espai obert a tota la ciutadania.
La Primavera ha arribat a Europa. Compromís ha arribat a Europa.

Gràcies de tot cor,
Jordi Sebastià Talavera

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *