CONTINUEM AVANÇANT

Fa quatre anys les onades d’indignació i les ànsies de regeneració democràtica van produir un canvi històric en bona part de les institucions valencianes. A la Generalitat amb Mònica Oltra, a València amb Joan Ribó i a El Puig amb els regidors Vicent Porta i María Saldaña, Compromís ha sigut una peça clau per conformar els nous governs plurals del canvi.

Amb la vostra ajuda hem impulsat l’apertura de l’Ajuntament d’El Puig a la ciutadania i un pacte de govern basat en la pluralitat, el consens i la bona governança.

Hem redreçat els comptes municipals amb una gestió eficient que ens ha permès estalviar 3,4 milions de deute a la vegada que milloràvem l’ús dels recursos municipals i ampliàvem les ajudes i els serveis a la ciutadania.

Hem aportat solucions a problemes i carències que en alguns casos el poble portava arrossegant més de 30 anys, conscients que encara queda molt de treball per fer.

El 26 de maig ens presentem amb un equip honest i preparat que treballarà de valent i sense personalismes per consolidar el canvi amb un paquet de mesures realistes plantejades a partir d’aquesta primera experiència de Govern.

Ha arribat el moment de decidir si continuem avançant i millorant la vida de les persones o si tornem als mals governs del passat.

És el moment de sumar forces amb Compromís. Perquè, amb el teu vot, el canvi serà imparable.

QUÈ HEM FET I QUÈ FAREM

Arxivat en: Diari de campanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *