NOSALTRES COMPLIM

Gràcies a la confiança que ens donàreu a les eleccions de 2015, els nostres regidor i regidora Vicent Porta i María Saldaña han estat quatre anys en el Govern municipal.

Aquesta primera experiència de Compromís en el Govern d’El Puig ens ha servit per sumar el nostre poble a l’onada il·lusionant i transformadora dels nous governs plurals del canvi.

Amb la vostra ajuda hem assentat les bases d’una nova manera de governar basada en la igualtat, el diàleg, la transparència, la participació ciutadana i la gestió eficient dels diners públics. Hem aportat solucions a problemes i carències que en alguns casos el poble portava arrossegant més de 30 anys, conscients que encara queda molt de treball per fer.

Una part fonamental d’aquesta nova manera de governar és la rendició de comptes. Creiem que els partits polítics amb responsabilitats de Govern estem obligats a detallar el grau de compliment dels programes i acords amb què vam encetar la legislatura.

És el moment de rendir comptes i mostrar-vos què hem pogut fer de les propostes que vam presentar-vos a les eleccions de 2015. Nosaltres complim i espentem per a fer complir. Si amb el vostre vot sumem forces el 26-M, el canvi serà imparable.

 

  1. PROPOSTES AMB COMPROMÍS (PROGRAMA ELECTORAL ELECCIONS 2015)

  2. ACORD DE GOVERN PER RECUPERAR EL PUIG